Ben je op zoek naar inspiratie voor je kerstdiner of ben je op zoek naar lekkere en gezonde recepten? Dan ben je bij TipTopper aan het juiste adres.
TipTopper heeft een aantal kerstrecepten samengesteld, zowel voorgerechten, nagerechten als desserts. En allemaal zoveel mogelijk rekening houdend met gezonde ingrediƫnten, met vlees, vis, vegetarisch of veganistisch. Het zit er allemaal bij. En verder geeft TipTopper je handige tips, bijvoorbeeld over tafeldekken, decoreren, etcetera.

Natuurlijk mag je tijdens de feestdagen best de teugels wat laten vieren qua eten, maar als je zoveel mogelijk op zoek gaat naar gezonde keuzes, dan kun je de schade beperken en toch nog gezond blijven eten.

Wij hebben ook zoveel mogelijk geprobeerd om naast een gerecht met vlees of vis ook een veganistisch of vegan alternatief te laten zien. De gerechten lijken dan zoveel mogelijk op elkaar, maar zijn toch verschillend. Zo kun je tafelgenoten met verschillende voorkeuren toch een vrijwel gelijk diner serveren.

En verder geeft TipTopper je handige tips, bijvoorbeeld over tafeldekken, decoreren, etcetera.
Houd de website regelmatig in de gaten, want er komen steeds weer nieuwe blogs met tips en recepten bij.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van de blogs, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met TipTopper. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.


KokenKoken