Kerstballen met foto

Dit jaar wordt het een hele andere kerst dan we gewend zijn. We kunnen elkaar maar beperkt ontmoeten. Dat betekent dat je veel familie en vrienden tijdens de kerst zult missen.
Opa’s en oma’s kunnen hun kinderen en kleinkinderen niet of zeer beperkt zien, je kunt niet bij hen langs en zij niet bij jou. Ook andere familie en vrienden zullen dit jaar niet bij elkaar kunnen komen. Helaas, het is dit jaar niet anders. Als we nu even doorbijten, kunnen we volgend jaar hopelijk weer terug naar het ‘normale’ leven.

Om elkaar toch nog een beetje bij je te hebben tijdens de kerstdagen, zul je het vaak met online contact moeten doen, en met foto’s. En wat die foto’s betreft, wat is het dan leuker om iemand die je lief is en zult moeten missen, te verrassen met één of meerdere kerstballen met een foto van je gezin, je kinderen, de kleinkinderen en ga zo maar door. Door deze in de kerstboom te hangen ben je er toch nog een beetje bij. Lijkt je dit geen leuk idee?

Je kunt verschillende soorten kerstballen met foto bestellen. Zo kun je transparante kunststof kerstballen bestellen met een doorsnede van 8 cm, waarin je je eigen aangeleverde foto's of kerstwensen kunt laten plaatsen. Je kunt aan twee kanten dezelfde foto gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om aan elke kant een andere foto te plaatsen.

Doorzichtige kerstbal met foto
Doorzichtige kerstbal met foto

Ook kun je kerstballen laten bedrukken met een leuke foto. Voor deze bedrukte kerstballen kun je je gewenste foto uploaden. Vervolgens krijg je deze bedrukt toegestuurd. Deze kerstballen zijn leverbaar in rood, zilver- en goudkleur.

Kerstbal met foto
Kerstbal met foto

Aangezien het de komende tijd erg druk is met het bezorgen van pakketjes raad ik je wel aan om snel te bestellen. Het zou jammer zijn dat je net te laat bent.

Natuurlijk is in het echt op bezoek gaan nóg leuker, maar soms moet je zoeken naar een alternatief en ben je toch nog een klein beetje bij elkaar, ook al is het niet fysiek.
Wil je iemand op een andere manier laten weten dat je aan hem of haar denkt en fijne kerstdagen wilt wensen, stuur dan eens een kerstkaart. Extra leuk is dan een kerstkaart met foto.

Nog meer inspiratie nodig voor de kerstdagen, bijvoorbeeld voor het kerstdiner, kijk dan eens naar de TipTopper kerstrecepten.

TipTopper wenst je alvast hele fijne kerstdagen toe. Maak er toch nog iets leuks en gezelligs van en geniet van elkaar in klein gezelschap.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners