Elektrische aansteker

Vind jij het ook zo vervelend dat je aansteker het niet doet net als je de kaarsen wilt aansteken, of de barbecue? Ik koop regelmatig een nieuwe gasaansteker, bij voorkeur één met een vlammetje. Helaas gaan ze regelmatig kapot en dan moet je weer een nieuwe aanschaffen.

Elektrische aansteker

Gelukkig is er nu een goede oplossing, namelijk een elektrische aansteker die je kunt opladen met een bijgeleverde USB kabel. Hij werkt dus zonder gas. Ik heb er laatst één gekocht bij Bol.com en hij werkt perfect.

De elektrische aansteker heeft een lang flexibel uiteinde. Erg handig voor bijvoorbeeld het aansteken van waxinelichtjes in een windlicht. Het aansteken gaat niet met een vlammetje maar met een elektrische plasma straal. Heel snel en heel veilig. Bekijk hier de video.

Elektrische aansteker met plasmastraal
Elektrische aansteker met plasmastraal
Elektrische aansteker met plasmastraal - vlam
Elektrische aansteker met plasmastraal - vlam

Opladen

De elektrische aansteker gaat heel lang mee. Is hij na een tijd toch leeg, dan kun je hem met behulp van de meegeleverde USB kabel heel gemakkelijk en snel weer opladen via de computer of laptop of een ander apparaat of stekker met USB aansluiting.

Veilig

Het gebruik van de elektrische aansteker is heel veilig.
De elektrische aansteker gaat aan als je zelf de knop naar beneden schuift. Vervolgens stopt hij automatisch. Met de handige aan/uit knop aan de achterkant van de aansteker kun je hem ook handmatig uitzetten. Extra veiligheid dus.

Conclusie:

Erg handige aansteker, die lang meegaat omdat je hem kunt opladen. Ik ben er blij mee.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners