Verstuur wat liefde

Het sturen van een kaart of presentje naar iemand die iets te vieren heeft, ziek is of misschien verdrietig, wordt meestal erg gewaardeerd door de ontvanger. Persoonlijk brengen is natuurlijk nog veel leuker, maar dat is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld vanwege Covid-19.

Verstuur wat liefde om iemand te feliciteren of een hart onder de riem te steken. Denk eens aan een kaartje, een bos bloemen, een doos chocolade of een fles wijn. Maar er zijn nog veel meer leuke ideeën. Zo kreeg ik zelf een bosje rozen toegestuurd per post, gewoon door de brievenbus. Een originele verrassing waar ik erg blij mee was. Deze brievenbusrozen werden geleverd via PostSomeLove, waar je trouwens nog veel meer kunt bestellen om wat liefde te versturen, zoals kaarten en allerlei cadeau’s.

Rozen in verzendverpakking
Rozen in verzendverpakking
Rozen in verzendverpakking met kaart
Rozen in verzendverpakking met kaart

Ik word er altijd erg blij van als ik leuke post of cadeautjes ontvang. Daarom probeer ik zelf ook zo attent mogelijk te zijn en anderen hier blij mee te maken. Vaak een klein gebaar dat enorm op prijs wordt gesteld.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners