Moederdag

Op 9 mei 2021 is het weer Moederdag. De uitgelezen dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten. Natuurlijk waardeer je haar al elke dag, maar op Moederdag doe je dat nog eens extra en probeer je haar zoveel mogelijk te verwennen. Dat heeft ze wel verdiend.

Dit jaar, met de Corona maatregelen, is het misschien nog niet mogelijk je moeder te bezoeken. Des te meer reden om haar te verwennen, door haar dan iets liefs te sturen, zoals een kaartje, een bosje bloemen, een lekkere parfum of een ander cadeau waar je haar blij mee kunt maken.

Maar of je je moeder nu wel of niet gaat bezoeken op Moederdag, dan kun je misschien wel wat suggesties gebruiken voor een liefdevolle attentie of cadeau.
Natuurlijk helpt TipTopper je hier graag bij. Kijk maar eens in de online TipTopper Shop, waar je veel leuke cadeau’s kunt vinden. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

Gezond bruisend water

Water drinken is gezond, ook voor je moeder. Er is een heel handig apparaat verkrijgbaar dat van gewoon kraanwater bruisend water maakt, de Sodastream. Heel handig, heel lekker en heel gezond. De Sodastream heeft een vervangbaar koolzuurpatroon. Per patroon kun je ongeveer 60 liter bruisend maken. De hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid bubbels die je in je water wilt. Dit kun je instellen, van licht tot middel tot sterk bruisend. Door water uit de Sodastream te gebruiken bespaar je veel afval van lege plastic flessen, dus het is ook nog eens heel goed voor het milieu. De Sodastream is online verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met extra accessoires.

Sodastream
Sodastream
Cheflix: koken met sterren
Cheflix: koken met sterren

Koken met sterren

Houd je moeder van lekker koken? Verwen haar dan met een abonnement op Cheflix. Met online masterclasses van Michelin sterrenkoks leer je de lekkerste gerechten te maken. En vaak is het niet zo moeilijk als je eerst zou denken. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Het tweede abonnement is nu gratis. Dus verwen je moeder én je schoonmoeder, of houd het tweede abonnement zelf. Dan kun je samen met haar koken en ervaringen uitwisselen. Het gratis abonnement krijg je door bij het aanmelden bij Cheflix de vouchercode c.q. kortingscode TIPTOPPER2021 te vermelden.

Zeg het met bloemen!

Zeg het met bloemen! Verras je moeder, schoonmoeder, oma of wie je maar wilt met een prachtig boeket. Bestel het boeket dat jij het mooiste vindt en in de gewenste grootte en het wordt op het door jou aangegeven adres bezorgd. Je kunt de verrassing nog extra leuk maken door er een extra cadeautje bij te kiezen, zoals lekkere chocolade of een flesje wijn. Je bestelt jouw bloemenkeuze heel gemakkelijk online.

Zeg het met bloemen: Moederdagboeket
Zeg het met bloemen: Moederdagboeket
Eitje bij je ontbijtje: eipocheerder
Eitje bij je ontbijtje: eipocheerder

Een eitje bij je ontbijtje

Een eitje is altijd lekker, bijvoorbeeld bij je ontbijt. Of het nu een gekookt eitje is, of gebakken of gepocheerd. Gepocheerde eieren zijn best lastig te maken. Vaak wordt het gedaan in een pak met kokend water met wat azijn, waarin je een soort draaikolk draait waar het ei in moet vallen. Dat kan gemakkelijker, namelijk met de OXO eipocheerder. Het ei glijdt via een soort trechter in het kokende water en loopt niet te ver uit door het model van de eipocheerder. Erg handig. Op moederdag verras jij je moeder misschien met een ontbijtje op bed, maar op andere dagen kan ze ook zelf aan de slag met dit handige cadeautje.

Meer suggesties:

Wil je meer leuke suggesties voor je moederdagcadeau, kijk dan eens in de TipTopper Shop.

Handige besteltip:

Je bent vast niet de enige die een leuk cadeau voor zijn of haar moeder wil bestellen, dus houd rekening met mogelijke vertraging bij de bezorgdiensten en bestel op tijd.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners