Goedkoop op vakantie

Wat is er leuker in je vrije tijd dan er lekker even tussen uit te gaan. Of dat nu een weekendje is op de Veluwe, een stedentrip, naar de zon, de wereld verkennen, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. De keuze is natuurlijk afhankelijk van je interesses en je budget.

Als je niet te veel wilt betalen, en liefst ook een paar keer per jaar op vakantie wilt, dan is het handig dat je weet waar je moet zoeken voor een uitstekende maar toch goed betaalbare vakantie. Door de vele aanbieders van vakanties en de vele mogelijkheden qua bestemmingen, is het handig dat je alles op één website kunt vinden. Je ziet anders door de bomen het bos niet meer.

Op zoek naar goedkope vakantie

Wij zijn daarom erg blij met TravelHunter. Zij gaan voortdurend op zoek naar de goedkoopste vakanties die worden aangeboden door de gerenommeerde reisaanbieders, zoals TUI, Corendon en Sunweb. Op de website van TravelHunter vind je een uitgebreid overzicht van de goedkoopste aanbiedingen op dat moment, maar je kunt ook kiezen voor andere vakanties die worden aangeboden. De website is heel overzichtelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vakantieparken in Nederland en België, Europese stedentrips, maar ook vliegvakanties naar bestemmingen over de hele wereld. Of je nu kiest voor een eenvoudig appartement, een luxe 5-sterren all-inclusive resort of iets daar tussenin. Je kunt ook zoeken naar bepaalde periodes. Zo zijn de aanbiedingen tijdens schoolvakanties duidelijk aangegeven.

Vakantie Costa de la Luz - Spanje, via TravelHunter
Vakantie Costa de la Luz - Spanje, via TravelHunter

Goede ervaring

Wij hebben al verschillende malen via TravelHunter geboekt. Daardoor wisten we dat we de beste prijs hadden en dat we tegelijkertijd de zekerheid hadden van een gerenommeerde reisorganisatie. Geen enkel risico dus. Het waren topvakanties in de Dominicaanse Republiek, Andalusië, Bulgarije en Rhodos, én nog stedentrips naar Rome, Barcelona en Madrid. Dat gaan we zeker vaker doen, zodra het weer kan!

Handige links:

Goedkope vluchten naar Spanje vind je o.a. bij Vueling

Interessante en betaalbare hotels in Spanje vind je o.a. bij H10 Hotels.

Al je reisdocumenten, inclusief kopie van je Coronapas, bewaar je in een handig documentenmapje.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners