Gefilterd water

Water drinken is gezond, dat weten we allemaal. Als je kraanwater drinkt is het nog lekkerder en gezonder als je de Brita waterfilterkan gebruikt met een speciaal filterpatroon. Hiermee worden kalk en andere geur- en smaakverstoorders uit het water gefilterd.

Het gefilterde water is niet alleen heerlijk en gezond om te drinken, maar je kunt het ook gebruiken voor je huishoudelijke apparaten zoals je (stoom)strijkijzer. De kalk is immers door het filter uit het water verwijderd. En wat dacht je van je waterkoker? Door het gebruik van het gefilterde water heb je geen last meer van kalkaanslag in de waterkoker.
Je zult ook merken dat je vrijwel nauwelijks aanslag meer krijgt in je theekopje als je je thee zet met gefilterd water..

Eén filterpatroon is voldoende voor het filteren van 100 liter water. Dat betekent dat je ongeveer 4 weken met 1 patroon je water kunt filteren.
In het deksel van de waterkan zit een elektronische memo die op tijd aangeeft dat je je filterpatroon moet vervangen.

De kan is geschikt voor reiniging in de vaatwasser. Dit geldt alleen niet voor het deksel, vanwege het elektronische gedeelte.
Je kunt het gefilterde water prima koel houden, want de Brita waterfilterkan past uitstekend in de deur van de koelkast.

Losse navul filterpatronen Brita Maxtra Plus zijn net als de Brita waterfilterkan online verkrijgbaar in de TipTopper shop.

Wil je gefilterd water drinken dat ook nog bruisend is, gebruik dan de Sodastream. Hiermee maak je van kraanwater (ook gefilterd) heerlijk bruisend water.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners