CHEFLIX: Koken met sterren

Online Masterclasses van de beste Michelinsterren chefs volgen? Dat kan met Cheflix.
Bekende Nederlandse en Belgische sterrenchefs zoals Jacob Jan Boerma, Ron Blaauw, Stefan van Sprang, Erik en Juliën van Loo, Jonathan Zandbergen, Soenil Bahadoer, Viki Geunes en Roger van ?Damme leren jou in unieke masterclasses meesterlijke gerechten te maken. Deze masterclasses zijn geschikt voor elk niveau.

Ik heb zelf ook al meerdere masterclasses gevolgd en ga dit zeker blijven doen. Er wordt aangegeven welke ingrediënten je nodig hebt en de bereiding staat heel duidelijk beschreven. In korte video’s kun je volgen hoe de sterrenchefs hun gerechten bereiden met uitgebreide uitleg, close-up beelden en handige tips.
Persoonlijk vind ik de masterclasses goed te volgen en ze geven ook veel inspiratie om toe te passen bij het koken. Ook het opmaken van de gerechten vond ik erg leerzaam.

Abonnement Cheflix

Met een abonnement op Cheflix kun je een jaar lang onbeperkt online masterclasses volgen.
Het aantal sterrenchefs wordt in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid, dus het blijft interessant om geabonneerd te blijven op Cheflix. En wil je een gerecht nog een keer maken, dan kun je het gewoon opnieuw bekijken.

De kosten voor een Cheflix abonnement zijn tot 1 juni 2021 € 2,99 per maand, wat jaarlijks wordt gefactureerd, dus € 35,88 per jaar, en vanaf 1 juni 2021 € 5,99 per maand (€ 71,88). Het abonnement is op elk moment op te zeggen. Met gebruik van de speciale TipTopper kortingscode krijg je 1+1 gratis:

Uniek bij TipTopper: Tweede abonnement gratis!

Door een unieke samenwerking tussen Cheflix en TipTopper krijg je een tweede jaarabonnement helemaal gratis, als je bij het aanmelden de vouchercode TIPTOPPER2021 gebruikt.
Meld je snel aan, zolang deze aanbieding geldt via: AANMELDEN Cheflix en vergeet niet de vouchercode c.q. kortingscode te vermelden.

Het tweede en gratis abonnement is leuk om weg te geven als cadeau aan familie of vrienden.

Over Joke Paans

Joke Paans van TipTopper houdt van koken én lekker en gezond eten. Deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod in haar blogs. Daarnaast schrijft ze ook graag over vrije tijd en wat zich in en rond huis afspeelt.

Laatste blogs

Keuken Banners